Hemmingin koulu

 

TERVETULOA OPISKELEMAAN KOTITALOUTTA HEMMINKIIN!

Koulussamme opiskellaan kotitaloutta kaikille yhteisenä aineena 7. luokalla kolme tuntia viikossa joka jaksossa. Kirjana on käytössä uusi kotitaloustaito 7-9. Tulevat 7-luokkalaiset aloittavat opiskelunsa uuden opetussuunnitelman mukaisesti.

Käytännön työskentelyn lisäksi tunneilla keskustellaan kotitalouteen liittyvistä ajankohtaisista aiheista sekä käydään läpi mm. kuluttamiseen, ekologisuuteen, vaatehuoltoon, puhtaanapitoon ja ravitsemukseen liittyviä asioita.

Jos viihdyt tunneilla hyvin, voit harkita ottavasi kotitalouden myös valinnaisaineeksi, jollaisena se jatkuu sekä kahdeksannella että yhdeksännellä luokalla. Silloin opiskelet ainetta kaksi tuntia viikossa ympäri vuoden.

Valinnaisen tunneilla toteutetaan jo hieman isompia projekteja kuten esim. jouluinen piparkakkunäyttely ruokalaan ja pääset suunnittelemaan omaa ensimmäistä kotiasi. Valinnaisella pyritään myös toteuttamaan opintokäyntejä. Viime syksynä olemme aloittaneet myös yhteistyön Luukan palvelutalon kanssa.

Halutessasi voit ottaa yhteyttä kotitalouden opettajiin, tavoitat meidät parhaiten Wilman kautta.

Menestyäksesi hienosti opinnoissasi tarvitset aimo annoksen innostusta, yrittämisen tahtoa, yhteistyökykyä ja hitusen malttiakin.

Tehdään yhdessä oppitunneista elämyksiä!


Takaisin
 
Kuvia kotitalouden oppitunneilta.
 7. luokan oppilaat keväällä 2011 tekemässä äitienpäiväkakkuja.
   
Kuvia kotitalouden oppitunneilta.
  

 

Projekteja

Vakipalsta

 

Hemmingin koulu 2007